Help!

Dragi prieteni înțelepți!

Cu inimă grea vă cerem ajutorul vostru 🙁

O persoană, fără care pagina nu ar exista, cel care face tot posibilul să livreze noi și noi imagini cu citate înțelepte, a ajuns într-o situație foarte grea. Boala de care suferă, și tratamentul (nu este asigurat de CAS) a făcut să fie falit. Nu mai poate achita tratamentul și viața de zi cu zi e mai greu pentru el. Nu este o persoană care să întinde mâna și să cerșească, însă fără tratament nu poate lucra la cote normale și așa va pierde și jobul care îl face fericit. Am ajuns la concluzia să acceptă să fie ajutat doar dacă poate oferi în schimb ceva.

Așa ca am găsit câteva soluții, temporar, prieteni dragi și înțelepți:
– Poți cumpăra cărți pentru tine, pentru prieteni ca și cadou, etc din 2 librării online, care ne ajută cu un procent. Este vorba despre Libris si Nemira. Pentru a primi procentul accesați facând click pe denumirile lor.

– Am pregătit 2 abonamente exclusiviste (ajută mult mai mult):
— Primești timp de 12 luni postările direct pe e-mail sau prin messenger facebook, la alegere, poți descărca la calitate maximă și printa pentru suma de 120 RON + 20% reducere permanentă în magazinul online care vom lansa înpreună cu el.
— Primești timp de 6 luni, la fel, pentru 60 RON + 10% reducere permanentă în magazinul online.

În ambele cazuri primești factura. Trebuie să completezi formularul de mai jos, poți alege opțiunile OP, Transfer Bancar, Ghiseu sau Card. Pentru plata cu cardul veți primi un link securizat de la un procesator de card.

Pentru el vom lansa în septembrie și un magazin online cu produse realizat chiar de el. Fiind liber profesionist, vă face perfect legal, cu factură. Așa putem ajuta cu foarte mare drag! Nu poate lucra ca angajat, fiindcă situația de sănătate nu permite angajarea și nici nu dorește să fie asistat social, el vrea să lucreze și așa să se întreține. E un lucru, spunem noi, de apreciat în zilele noastre.

Bonus! Se va constitui un grup Arta Înțelepciunii exclusivist unde pregătim mai multe suprize 🙂 Fiecare prieten drag, care ajută va deveni membru automat.

Mulțumim din suflet! Să fim înțelepți în continuare!

Formular pentru abonament:Datele nu sunt transmise tertilor, nu sunt prelucrate in alt scop decat pentru facturare si pentru a oferi serviciul din abonament! Ele sunt sterse din pagina, stocat doar fizic pe factura. Factura se emite in format pdf si este transmis prin adresa de e-mail in termen de 24 ore! Conform Codul Fiscal in vigoare factura nu contine stampila si semnatura, fiind transmis electronic!